Tävla & vinn besafe gravidbälte!

Nu drar vi igång en ny spännande tävling! Vi tävlar ut 5 st gravidbälten från BeSafe!

Det är den nya modellen gravidbälte från BeSafe, som heter iZi fix. BeSafe Gravidbälte Izi Fix är BeSafes stora nyhet och är en uppdaterad version i snygg design med ett snabbfäste som enkelt kan monteras i fram eller baksäte och ger en ännu bättre positionering av bältet genom hela graviditeten. Den faller också automatiskt framåt så att man slipper att sätta sig på den. Bältet kan även monteras med hjälp av bilens ISOfix-fästen, detta tack vare de nya Fix-fästerna. Gravidbältet skyddar det ofödda barnet och mamman på bästa sätt vid en eventuell kollision och kan börja användas redan från 2:a graviditetsmånaden. Besafe Gravidbälte iZi Fix har genomgått omfattande krocktester för att garantera högsta säkerhet.

Läs mer här: http://besafegravid.se/

TÄVLINGSMOMENT:

–  Motivera varför du vill vinna ett gravidbälte från BeSafe!

Lämna ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet här på bloggen. Tävlingen pågår tom 14/5 2013.

Lycka till!