Vinnare besafe gravidbälte!

Nu har vi utsett de 5 vinnarna av BeSafes gravidbälte!

Vinnarna:

Malin
Skulle vara kanon att vinna detta bälte i från besafe!. Då vi är väldigt noga med säkerheten. Om olyckan är framme skulle det känsla extra bra att man gjort allt för bebisen i magen.

Johanna Winman
Jag vill åka säkert i bilen med magen. Självklart måste man också följa lagen. Men lite mer säkerhet i trafiken är aldrig fel varken för mig eller lillans del. Med BE SAFE gravidbälte kan vi ta trafiken med ro och ger en orolig mamma sinnesro.

Annica L
Finns så mycket man oroar sig för under en graviditet och det är väl inte konstigt det när man bär på det finaste. Vore underbart att ha en mindre sak att oroa sig för att få åka säkert för bebisen i magen i bilen.

Kajsa
När ja var gravid med mitt första barn. Klagade ja konstant över att jag hatade bilbältet och jag hade sånt krux att vända det rätt och ha mig så att mitt barn inte skulle bli skadat. I slutet gick det till och med så långt så att ja inte ville åka bil, och jag svor alltid över ” det borde ju faktiskt finnas gravidbälte”!! Så ja tycker att jag ska vinna för jag är en extrem “oroare” över att vara gravid och åka bil.

Sara
Då jag arbetar inom hemtjänsten innebär det att jag spenderar mycket tid i bilen. Bilarna är utrustade med mycket för att öka vår säkerhet men där är ingen i kommunen som har tänkt på våra ofödda barn. Därför skulle jag vilja vinna ett gravidbälte från BeSafe för mitt ofödda barns säkerhet skull som jag hade kunnat använda både i arbetet och privat!
*Vinnarna kontakas via angiven mailadress.