Nyhet: vossatassar!

Ingen vet med säkerhet när Landet mellan natt och dag skapades, men troligtvis var det någon gång mellan natt och dag. Mitt ute i intet, ungefär mitt i mellan ingenstans och överallt, hänger det en halv planet och dinglar belåtet. Den är egentligen inte halv utan hel, den ser bara halv ut, ungefär som en halv kokosnöt om det hjälper dig att förstå.

Landet mellan natt och dag är egentligen en ö, som är delad i två delar, en sommarsida och en vintersida.  De betyder att de som lever där kan välja mellan att leka i sanden eller i snön, eller båda delarna. Landet mellan natt och dag är befolkat av våra hjältar Vossatassarna. Där bor också en massa andra märkliga figurer som inte heller är människor.

Det är en färgsprakande men osynlig värld där allt och ingenting kan hända. Detta är en plats där fjällen grymtar, där tyngdkraften ibland får hicka och där maneter kan flyga. Det absolut viktigaste är att detta är platsen där de sex vännerna och Vossatassarna Rikke, Romle, Redderik, Uffe, Ponk och Smergel bor. Det är denna flocken av vänner som vi får följa med på äventyr.

Vossatassar är det älskade norska klädmärket, med en rolig bakomliggande historia från Vossatassarnas magiska land. Vossatassar är kläder som lockar barn i åldern 2-6 till lek och aktivitet. Vossatassarna tycker inte att barn ska hålla sig lugna eller vara rena och prydliga, utan önskar en unisexvärld med utforskande och spralliga barn

Kläderna tål en hel del, och till skillnad från småbarnsföräldrar klarar de en tur i tvättmaskinen också. I sortimentet hittar du just nu fina UV-kläder och solglasögon.

Just nu har vi även ett kampanjerbjudande: Alla som köper ett plagg från Vossatassar får ett par gratis solglasögon på köpet!

Se hela sortimentet från Vossatassar här: http://www.jollyroom.se/varumarken/n-z/vossatassar.html

Vissvass Bade T-skjorte_Bukse_Green.jpg

Vissvass Bade T-skjorte_Bukse_Pink

Vissvass Badedress_blue_Dress

Vissvass Bade T-skjorte_Bukse_Pink2.jpg

Se mer från Vossatassar här!