Säkerhet i solen!

Just nu längtar många efter det varma och härliga sommarvädret, då midsommar och semestrar närmar sig. Att helt enkelt kunna ta med sig barnen ut i naturen eller till stranden då vädret är som bäst! Man får dock inte glömma att solen är riktigt stark under sommartid, och att det är väldigt viktigt att man skyddar sig själv, men framförallt sina barn från solens UV-strålar!

En stor del forskning tyder på att en av de avgörande faktorerna till utvecklandet av hudcancer i framtiden är förknippat med stor exponering i solen före 18 års ålder. Solbrännor i tidig ålder ökar risken för att senare utveckla hudcancer. Som förälder kan det säkert kännas oroväckande att inte veta ifall solskyddsfaktorn är tillräcklig för att skydda sitt barn från solen.

Vi på Jollyroom har laddat upp lagret med alla tänkbara solskyddsprodukter, som ger ditt barn ett säkrare solskydd än enbart solkräm. UV-kläder, solhattar, UV-tält och mycket mer!

Se alla solskyddsprodukter här!