Vinnare av joie brisk!

Nu har vi utsett den lyckliga vinnaren av en Joie Brisk sulky!

Stort grattis till Nathalié!

Nathalies motivering:

1. Svara på frågan: Från vilket land kommer varumärket Joie? Svar England

2. Vår lilla tös ska snart börja ha en sittvagn och vi ska iväg på semester till Smögen och Lysekil i slutet av Juli. Det vore så himla skönt att ha en smidig vagn och slippa böka med vår kombivagn som knappt går in i bagageutrymmet på bilen. Och så ska vi ha med oss packning också.. Denna verkar vara lätt att hantera och styra, sen att den är säker och förmodligen väldigt bekväm, det är ju det viktigaste! Gillar varukorgen också, där får man plats med det nödvändiga som man alltid måste ha med när man har barn! (Vilket vi kommit till underfund med som förstagångsföräldrar att det är ganska mycket, hehe) Vår lilla tjej förtjänar att glida runt med stil, så nu hoppas vi på denna 

*Vinnaren kontaktas via angiven mailadress.

joie-vinnare