Vinnare av legoland-tävlingen!

Nu har vi tillslut avslutat vår långkörar-tävling, där en minisemester till Legoland låg i vinstpotten!
Oj så många bra bidrag vi fått in!

Till slut har vi enats om en vinnare, vars roliga motivering vi fastnade för.

Stort grattis till Dag Lindqvist! Du har vunnit en minisemester för familjen på LEGOLAND! med övernattning på Hotel + 2 dagars entré på LEGOLAND.

Svar på frågan: När öppnades Legoland i Billund?
– Det öppnades 1968

Dags Motivering:
Sist jag var där var jag 8 år. Vi åkte dit två familjer i en Volvo 145 med oss barn i bagaget. Oförglömligt! Jag har kvar mitt legoland-körkort än. Hade varit suveränt att få ta med min familj dit nu. Det var fantastiskt redan då – nu är det säkert helt otroligt!

Grattis Dan!

*Vinnaren kontaktas via angiven mailadress.