Vinnare besafe gravidbälte – facebooktävling!

De 3 vinnarna av Gravidbälten från BeSafe har utsetts från vår Facebooktävling!

Grattis till…

Lina Marie Borgström
När man efter flera år äntligen lyckas fått till det efterlängtade PLUSSET vill man skydda det lite pyret i magen på bästa möjliga sätt. Ett gravidbälte vore helt underbart att vinna då man spenderar mycket tid efter vägen

Juel  Gabriel
Jag vill vinna gravidbälte från Besafe därför att jag tycker att det är en väldigt bra produkt. Jag är mycket riskmedveten av mig vilket kan bli för jobbigt ibland då det blir svårt att slappna av. Med Besafe gravidbälte kan jag känna mig säkrare och lugnare i bilen. Dessutom har jag flera vänner som är gravida just nu och om jag vinner detta bälte kommer jag att varmt rekommendera dem att köpa den :) Jag hoppas verkligen att jag vinner. Tack för detta erbjudande.

Ramona Johansson
Jag skulle vilja vinna ett gravidbälte från Besafe då jag är gravid med vår första, då pappan och jag inte bor tillsammans än, så har jag en resväg på ca 30mil enkel resa och vill veta att jag och bebisen är skyddade så gott det går då jag kommer åka denna resa minst en gång i veckan nästan hela sommaren.

*Vinnarna kontaktas via angiven mailadress.