Att planera inför resan

Att kunna ta med sina barn på semestern och visa dem andra platser att upptäcka är underbart och spännande! Dock kräver det en del administration och planering. Det är många saker som ska packas med när man förflyttar sig och det är inte alltid helt lätt att tänka på det där insiktsnätet till vagnen när nappar, blöjor, ombyten och mat ska packas ned inför resan. Men ack så härligt det är när det väl är på plats och gosiga bebiskinder inte blir myggbettsprydda under ljumna sommarkvällar. Se till att njuta under sommarens sista månader och låt fiffiga tillbehör stå för jobbet så att du får mer tid till att njuta av sommarens lediga dagar med härliga små busfrön!

valentines day

carlo baby bloggen1

Här kan du kika vidare på fiffiga produkter som gör semestern till precis det den ska vara, rolig, lättsamt och orosfri!