Tips inför sommarens alla dop

Sommaren är en årstid som bjuder på lediga dagar att spendera med nära och kära. Det är också en tid för bröllop, dop och andra festligheter. Det är underbart att få ta del av dessa lyckliga stunder, men det finns en stor fråga att ta tag i, presenten. Vad är en passande present att ge bort?

Den svenska producenten av barn- och babyprodukter, Rätt Start har tagit fram en passande produktlinje för detta ändamål. Deras Nordic Light serie med mjuka djur är perfekt för de små knattarna att mysa, leka och utveckla motoriken med. Att de är super söta och tillverkade i mjukaste material är dessutom ett stort plus i kanten. Kolla in deras mjuka ”lekstubbe” med fem tillhörande söta små djur som kan poppa ut ur stubbens ihåliga utrymmen. Rolig lek för de små och något som löser presentstressen för de stora!

Ni är många som frågar, och vi svarar gärna. Detta får bli veckans tips från oss!

Ni hittar Nordic Light lekstubben här