Vinnaren utsedd i den åtråvärda vaporizr tävlingen!

Solen och värmen håller i sig i Sverige och vi är nu därför glada att kunna presentera den lyckliga vinnaren av den kanon coola, radiostyrda bilen VaporiZr som kör på både vatten och land, från det japanska företaget Nikko.

Stort GRATTIS Cecilia Marklund! Hoppas att din målmedvetna 3 åring nu kan unna sig och njuta av glass i solens varma strålar.

vaporizr kommentar

Cecilia, hör av dig till oss på marknad@jollyroom.se med adressuppgifter så skickar vi bilen till dig och din son så att ni hinner leka på stranden, promenaden och på alla andra underlag med denna multifunktionella bil!

Vi på Jollyroom tycker att det är väldigt roligt att ni är så många som uppskattar lek med radiostyrda bilar och tackar för den otroligt fina, roliga och glädjande responsen angående VaporiZr. Tyvärr kunde vi enbart utse en lycklig vinnare denna gång, men för er som är sugna på fartfyllda produkter anpassade för alla aktiva busfrön finns dem just nu till kampanjpris här!