Det är inte alltid lätt med maten, med dessa produkter förhöjer du smaken!

TÄVLINGEN AVSLUTAD, 4 LYCKLIGA VINNARE TILL BARNMATSBURKENS MYCKET ANVÄNDBARA SMAK- OCH PORTIONSFORMAR ÄR UTVALDA!

Tisdagen 13 augusti avslutades vår tävling med smak- och portionsformar från barnmatsburken. Tack snälla för alla fina motiveringar! Det tog en liten stund men nu har vi valt ut fyra stycken vinnare till barnmatsburkens praktiska formar. Med dessa käcka formar kan du introducera ditt barn till nya smaker genom att frysa in hemlagad mat i helt giftfria silliconformar som dessutom går att sätta in i diskmaskinen. Dessutom är formarna så smart utformade så att den frysta maten passar perfekt i en ”vanlig” barnmatsburk av glas och vem har inte en hel drös av sådana burkar hemma!?! Med barnmatsburkens formar går burkarna att återanvända och dessutom fyllas med anpassad mat för just ditt barn. Hur smart som helst tycker vi!

Ett sort grattis säger vi till:

 

barnmatsburken 1

barnmatsburken 2

barnmatsburken 3

barnmatsburken 4

Ni som vunnit, skicka ett mail till marknad@jollyroom.se med er adress så skickar vi formarna till er!

Om du vill kika lite närmare på produkterna eller om du inte var en av de lyckliga vinnarna, men ändå är intresserad av barnmatsburkens fiffiga uppfinningar så finns produkterna här