En god natt sömn åt alla små troll

Sömnen är oumbärlig, för både barn och föräldrar. Visst är det så att det absolut viktigaste är att sömnen blir säker och trygg för de små, men det skadar ju inte att knoppa in i en säng som både är skön och väldigt, väldigt fin. Eller att som förälder stoppa om sitt lilla underverk i en säng gjort för vilken prins eller prinsessa som helst.

Troll är ett varumärke som tillverkar sängar som uppfyller precis alla dessa kriterier. Sängarna från Troll är alla super fina, kvalitativa och har 3st olika madrasslägen. Vissa modeller finns även med dropside (en sida går att skjuta ned) vilket gör det bekvämligare för både barn och förälder.

Vi på Jollyroom tycker väldigt mycket om de olika sängarna från Troll, anpassade för vilket litet underverk som heslt. Sängarna är både stilsäkra, slitstarka och kvalitetssäkrade. Självklart följer dem såväl Europeisk som Amerikansk standard.

Kolla här på dessa fina sängar:

troll vagga bloggen

troll säng bloggenMed start idag är det så bra att ni alla har möjligheten att VINNA valfri säng från underbara Troll. Tävlingen pågår till 26 augusti.

Se till att påverka och ta del i denna tävling nu, sängarna piggar upp vilket rum som helst och visst vill man kunna pussa på gosiga bebis- eller barnkinder i en underbart fin säng till mycket god kvalité!

För att kunna delta är det enda du behöver ha gjort att:

  1. GILLAT JOLLYROOM PÅ FACEBOOK
  2. DELAT TÄVLINGEN MED DINA VÄNNER PÅ FACEBOOK (alla ska få chansen att vinna!)
  3. MOTIVERAT VILKET SÄNG DU VILL VINNA I KOMMENTARSFÄLTET

Missa inte denna chans nu, det är verkligen superfina produkter som vi här på kontoret faktiskt suktar lite extra efter.

Till tävlingen: www.facebook.com/jollyroom

Här kan du se hela det fina sortimentet av sängar från TROLL