Ergobaby lyfter fram den vilda sidan!

Trend möter funktion i Ergobabys nya Savannkollektion! De populära bärselarna från ErgoBaby är tillbaka i en ny tappning.

Visst är det skönt att frigöra armar och händer även om man gärna vill bära med sig barnet och pussa på kinderna eller snusa på den mjuka hjässan! Dessa fina bärsedlar kombinerar funktion, kvalitet och stil.

Vi på Jollyroomkontoret är mycket förtjusta i kollektionen som du just nu hittar till kampanjpris här

Ergobaby Zebra är tillverkad av supermjuk, trådtät bomullscanvas och säkerställer en ergonomisk sittposition för ditt barn. Ergobaby Outback är slitstark och lätt, passar lika bra för en långpromenad i skogen som en snabb shoppingrunda på stan. Tillverkad av 100 % bomullstyg som vävts av tunna, fina trådar som gör den supermjuk och skön för dig och din bebis.

Kolla in de super fina bilderna av den nya kollektionen:

original outback original zebra

 

FINNS TILL KAMPANJPRIS HÄR