Hokus pokus filiokus; vinnarna utsedda i alfons åberg tävlingen!

I söndags (11/8) avslutades den första Alfons Åberg tävlingen och nedan presenterar vi de lyckliga vinnarna som får ta med sig en person extra och gå och se detta magiska äventyr på bio! Hoppas att ni tycker att den är lika bra som vi gör.

Ett stort, stort GRATTIS säger vi till:

Alfons Anja

Alfons Elisabeth Åke

Alfons jennie waller

Alfons Jenny

Alfons Kjell

Om det är du som har vunnit, återkom med din postadress och ditt svar på vilken annan tävling som pågick på Jollyroom samtidigt som Alfons-tävlingen till mailadress marknad@jollyroom.se, så skickar vi ut biljetten till dig.

(TIPS, svaret går att finna här på bloggen…)

För dig som inte hade turen med dig denna gången, misströsta inte. En ny tävling med spännande Alfonsvinster läggs upp inom kort här på bloggen, så håll utkik!

Vi på Jollyroom vill även passa på att tacka för ert engagemang, härliga kommentarer och att ni hjälper till att nå ut med tävlingar så att så många som möjligt kan delta. Det är vi jätte glada för! Tack snälla.