Regn, lera och snö, vi är beredda!

Det kanske inte är jätte roligt att tänka på regnrusk och kyla i augusti men med tanke på hur det såg ut när vi jollyroomare tog oss till kontoret idag, så kände vi att det hade varit värt att investera i ett vattentätt ställ av god kvalitet!

Bara för att sommaren lidit mot sitt slut innebär det inte att det roliga slutar. Nej nu kommer säsonger av härlig utomhuslek ackompanjerad av underbart leriga vattenpölar och ljuvlig kramgo snö!

I höst och vinter vill vi vara färgsprakande och lysa upp under de mörka månaderna!

Något som drar åt sig vår uppmärksamhet lite extra är dessa über fina produkter från Abeko. Kläderna är kvalitetssäkrade och är gjorda av ett mycket slitstarkt material, här läcker heller ingenting in via sömmar och dragkedjor. Nej, kläderna är skapta för aktiva, kavata och lekfulla barn som inte räds lite dåligt väder!

Du hittar Abekos höst- och vinterkollektionen här