Tyga och pongs budskap

Tyga och Pong, ett lejon och en panda, är två mjukdjur i världsnaturfondens babyserie som tar med oss på en spännande resa över världen. Dessa mjukdjur är inte bara söta, gosiga och otroligt fina utan bär också på ett väldigt fint budskap. De berättar om och visar på värdet av vår allas samexistens. Djur som människor delar vi denna jord och ensam är inte stark, utan det är tillsammans som vi är starka.

Visst är det väl så att de absolut bästa produkterna är dem som gör gott för både sig själv och andra. Genom att köpa WWF mjukdjur stödjer du WWF:s arbete för människor, djur och natur.

Kolla in WWF:s fina Babyserie här

Om världsnaturfonden

Världsnaturfonden WWF arbetar världen över för att bevara unika ekosystem, regnskogar och marina miljöer. Med ditt stöd kan de fortsätta genomföra projekt för att försäkra oss att hotade arter som tigrar, pandor och gorillor inte går förlorade. Med din gåva bidrar du också till ett ansvarsfullt och hållbart fiske, skogsbruk och jordbruk för att ta hand om de ekosystem där både växter, djur och människor ingår. Möjligheterna att stödja WWF är många. Välj den stödform som passar dig bäst!