Vinnarna av alfons-paketen!

Tjohoo! Nu har vi utsett de 10 lyckliga vinnarna av Alfons-paketet!

Hokus pokus filiokus! Grattis till..

Niklas
Alfons var för mig den stora favoriten, när jag var liten, och nu har jag själv blivit far, men kärleken till Alfons den finns kvar, och jag för gärna denna passion, vidare till nästa generation, så att också han kan uppskatta och gilla, berättelserna om Alfons och Milla, och därför hoppas vi på ett välfyllt paket i gåva, så blir det till stor glädje kan jag lova! (Har delat på Facebook!)

Mirjam
Våra stora tjejer, 4 och 2 har aldrig varit på bio och de har precis blivit storasystrar till en liten pojke! Det skulle vi vilja fira med att se Alfons på bio!

Margareta Larsson
Jag skulle gärna vilja Alfons Åbergs paketet vinna,
Då skulle jag ta med mina barnbarn som älskar Alfons Åberg,
och är i en passande ålder för denna barnfilm,
för det är mysigt att på bio i mörkret sitta,
och tillsammans med barnen skratta, mysa och titta.
Äta popcorn, och mysa,
då skulle det i barnbarnens ögon lysa.                        
Delat och Gillat på FB <3

Bim
Jag deltar i tävlingen för att om jag vinner ska jag skämma bort min fantastiska son Charlie! Det senaste året har han blivit storebror, flyttat till nytt hus (ett renoveringsobjekt) börjat på nytt dagis och blivit blöjfri! Och han har varit så fantastisk under alla dessa stora omställningar! I måndags tog han nästa stora kliv och gav bort alla sina nappar till “kaninerna” i parken och två kvällar i rad har han somnat utan dem, efter vi läst Alfons Åberg för honom! Jag skulle vilja skämma bort min lille kille som står pall genom alla våra förändringar av hans vardag! Jag skulle vilja vinna för att vi ska göra något bara han och jag, en stund när han inte behöver vara storebror eller extra duktig eller ny på dagis, utan bara kan sitta i biomörktet med mig och äta popcorn och om jag har riktig tur så vill han hålla handen!

Dessie Borgström
Alfons är en favorit här hemma just nu
jag ska bara jag ska bara jag ska bara ju
är ord som ekar i hemmets alla vrår
men ändå älskar vi de sagostunder vi med alfons får !

Pär
Jag läser Alfons för min treåriga dotter varje (och jag skojar inte), verkligen -varje- kväll. Hon har besökt Alfons Kulturhus i Göteborg flertalet gånger och jag vet att hela Mölndal skulle lysa upp av hennes leende om hon vann det här!

Denise
Vår son älskar Alfons Åberg, om han kunde skulle han vara Alfons!
Han tittar på filmerna varje dag och sjunger konstant på nya Alfons låten.
Vinner han biljetterna blir han lyckligast i världen och kan dessutom
Bjuda med sig en kompis!

Fröken Lundin
Barnen har haft Alfons Åberg som tema på förskolan hela förra verksamhetsåret. De har läst alla böcker, och haft aktiviteter utifrån böckerna. Vore verkligen roligt att gå med dem och se filmen på bio! Alfons har gjort att jag fått svara på mååånga knasiga frågor vid hämtning!

Jenniefer Jakobsson
Det skulle vara fantastiskt kul att vinna bio biljetter. Då kan min stora tjej på snart fem år få gå på sitt första Bio besök Blir det Alfons Åberg dessutom, som hon gillar jätte mycket. Vilken lycka. Hoppas på vinst

Kristiina Söderström
Alfons Åberg passar stora och små,
massor av klokhet, bus och skoj vi av honom kan få!
Perfekt när spöken skräms i vråna, låtsaskompisen knackar på och när man ska vara så där braigt modig!
En fin överraskning till en tuff liten hjälte, Wictor, vars idol heter Alfons Åberg!

 

*VINNARNA KONTAKTAS VIA ANGIVEN MAILADRESS.