Du vet väl att jollyroom satsar stort på barnkläder?

Inför hösten och vintern 13 har Jollyroomkontoret totalt kärat ner sig i alla fina klädkollektioner som lanseras. Jösses vad mycket fint det finns där ute! Vi har inte kunnat hålla oss, utan nu är våra hyllplatser sprängfyllda av underbara kläder. Så härligt!

Även om vi tycker att det finns alldeles på tok för mycket fina kläder i förhållande till ytan på våra hyllplatser… finns det några ledord som vi använder när vi tar in nya kollektioner i vårt sortiment.

Barn ska få vara barn. Så är det bara.

Det är viktigt att kläderna är tåliga och kvalitetssäkra så att dem klarar alla de utmaningar som nyfikna barn på upptäcktsfärd utsätter dem för.

Lek är roligt!

Kläderna ska vara anpassade för lek, det ska vara funktionella och rörliga plagg som vågar ta ut svängarna lite.

Enkelhet hjälper till när man bara vill springa hela tiden.

Det ska inte vara svårt att ta på och av sig plaggen. Ingenting är ju mer frustrerande än när kläderna hindrar spralliga ben från nya upptäckter.

Vi tycker att dessa kollektioner följer ledord på ett ypperligt sätt, kolla bara vad mycket fint dem har:

Didriksons

Kvalitet, funktion och lekfullhet. Didriksons är lika starka denna gången också, kollektionen är super fin!

didriksons lera

Reima

Det finska kvalitetsmärket är anpassat för alla aktiva barn och deras funktionalitet är en välsignelse för varje stressad småbarnsförälder. Kolla in dessa härliga plagg!

reima regn

Tretorn

Det finns inget regn som klarar att tränga in genom dessa produkter, utan de håller alla barnfötter sådär underbart torra att man klarar av att leka ute en hel dag. Kolla också in deras underbart söta regnställ!

tretorn

Alla produkter hittar du här!