Haffa stilen!

jon olsson hoppjon olsson grön

Hösten 2013 bjuder på aktivitet! Funktionsplaggen flyger ut från våra hyllor och vi fyller ständigt på lagret med nyheter för alla aktiva barn. Efter en sommar med ljuvlig utomhuslek i badkläder och skira plagg väntar nu leken och utmaningarna under årets kallare månader. Vi blickar fram emot att få värma oss med choklad efter en dag med skridskoåkning på sjön, njutbara stunder framför brasan efter att ha kanat upp och åkt ner i pulkabacken men framförallt ser vi fram emot skidåkningen! Så fram med overallerna och på med vinterkängorna för snart kör vi!

Det svenska skidproffset Jon Olsson vet hur man lever en aktiv livsstil. Dessutom tar han sig fram såväl i backen som i skidparken med riktigt coola kläder, tuppen upp för Jon Olsson! När han inte håller på och gör volter i skidbacken kan du se honom volta ner i bassänger i kändishoppet på tv3…

Idag är Jon Olsson vår inspirationskälla för vinterns kläder.

jon olsson fixa stilen

Den svenska kvalitetsmärket Abeko har super fina funktionskläder i lika härliga färger som Jon gärna klär sig i. Kolla in denna fina overall, haffa stilen nu för att lysa upp i backen, precis som Jon Olsson!

jonabeko

abeko

Du hittar dem härliga funktionsplaggen här!