Res lätt med trunki!

Igår var Jollyroom med som huvudpartner till det underbara Loppi-eventet som gick av stapeln på lekfulla Junibacken  i Stockholm. Under eventet visade vi upp de fantastiska ”kabin” väskorna från Trunki.

Kolla vad härliga dem är! Väskorna är konstruerade för att barnet ska kunna sitta på dem under långa terminalsträckor eller dras av barnen själva med hjälp av den praktiska dragremmen. De tål upp till 50kg vilket innebär att man kan växa med väskan, den super fina designen håller dessutom långt upp i åldrarna!

Under eventet anordnades en tävling av Jollyroom och Prinskronan där en lycklig vinnare får en Trunki Nyckelpiga hemskickad till sig med posten. NU är vinnaren utsedd och vi säger ett STORT grattis till:

AMANDA KULLENBERG

Amandas blogg går att läsa här: finest.se/lillaamanda

Amanda, återkom till marknad@jollyroom.se med dina adressuppgifter så skickas Trunki hem till dig!

För er som inte vann men ändå är intresserade av dessa omåttligt populära väskor (som finns i en mängd olika utföranden) finns dem att hitta HÄR