Vinnare av troll-sängen!

Nu har vi äntligen utsett vinnaren i tävlingen, där man kunde vinna en valfri säng från Troll!

Stort Grattis säger vi till…

Caroline!

Carolines motivering: 

Jag har lääänge suktat efter Trolls Royal Juniorsäng till sonen. I November blir han två år och då är det inte långt kvar tills han blir storebror. Det skulle kännas bra att ge honom denna säng i 2års present, då har han lite tid på sig att vänja sig att sova som en “stor kille” i sitt eget rum och det nya syskonet får ta hans gamla säng! Detta skulle hjälpa mig mycket ekonomiskt då jag och mitt ex precis separerat och jag hastigt fick sluta på jobbet. Jag inte har råd med en ny säng så länge som jag lever på existensminimum med allt annat som måste köpas, så jag kan inte göra annat än att hålla tummarna nu!

Grattis Caroline, och Tack till alla som deltagit!

*VI KONTAKTAR VINNAREN PÅ ANGIVEN MAILADRESS!