Nyhet: ergobaby performance ventus!

ERGObaby har fokus på det allra bästa för barn och föräldrar. Från bebisens första dagar i livet finns ERGObabys produkter för att förenkla tillvaron och kontakten mellan förälder och barn. En bärsele eller bärsjal är så mycket mer än bara ett sätt att bära ditt barn. Det är en viktig funktion som ger er frihet i vardagen, samtidigt som ni får närhet och kärlek.

Klicka in här för att se och läsa mer om alla ERGObabys unika produkter:
http://www.jollyroom.se/ergobaby-se

ERGObaby’s senaste tillskott i familjen bärselar är den nya Preformance Ventus! ERGObaby Bärsele Performance Ventus är slitstark, lätt och supercool. Ergobaby Performance Ventus är Ergobabys luftigaste bärsele som delvis är tillverkad av mesh som är så luftig att du kan se genom den. Den perfekta lättviktsbärselen för äventyrliga och aktiva föräldrar. Smarta detaljer som huva med 50+ UV-skydd vilket gör den optimal på resan när det är varmt. Ventus är inspirerad av det latinska namnet för vind. Det luftiga materialet gör att varken bäraren eller barnet blir för varm när ni använder bärselen. Den är också enkel att tvätta, och torkar snabbt.

406927_1


Här är några av fördelarna med modellen:

– 3 bärpositioner; mage, höft & rygg.
– Från nyfödd till 4 år eller 20 kg (spädbarnsinlägg användas från nyfödd till ca 4 mån).
– Ergonomisk för bäraren eftersom vikten centreras på höften istället för axlarna.
– Ergonomisk för barnet eftersom barnet sitter i s.k. grodposition som är skonsamt mot höft och rygg.

Ergobaby Performance Ventus passar perfekt för den aktiva familjen, så att ni kan ha med ert barn överallt, utan problem. Här nedan ser du en demonstrationsvideo över performance-modellen, och dess unika egenskaper.

2

5

3

Se mer från Ergobaby HÄR!