Nyhet: silver cross navy!

Silver Cross Elegance är en duovagn i klassisk modell som passar vårt nordiska klimat. Liggdel som enkelt görs om till sittdel gör att vagnen kan användas från att barnet är nyfött upp till ca 3 års ålder. Elegance är utrustad med 5-punktssele med mjuka kuddar för bättre komfort och mjuk vadderad madrass med madrasskydd för god ventliation. Sufflett, vindskydd, lyxig sittdyna, quiltad fotmuff, regnskydd samt avtagbar rosett ingår.

Modellen har vi haft ett tag i sortimentet i färgerna svart och cream. Nyheten för i år är färgen Navy! En snygg djupt marinblå färg, som också är precis den som finns i det Brittiska kungahuset. Samma modell som Kate och William kör runt sin lilla prins George Alexander Louis i.

Vad tycker ni om den?

0941cbe03444a109_kate3_wm.preview

silvercross navy

navy 2