Att amma eller inte amma?

Amning är alltid ett lika omdiskuterat ämne. Amningsdebatten får ofta brus i media, och det är ofta prat om amning på offentlig plats och hur vida det är okej eller inte. Amning är något naturligt, som handlar om att ge mat åt sin bebis. Det borde ses som en självklarhet att var och en själv bestämmer hur, när eller om man vill amma. Om det nu råkar vara hemma vid köksbordet eller vid bordet på en restaurang borde egentligen inte spela någon roll… Eller?

Här är en artikel om just detta ämne från Expressen igår, där Anna berättar om hur hon bemöttes när hon skulle amma sin bebis på ett hotell. Hon täcktes med en servett av personalen.

Läs artikeln här -> http://www.expressen.se/nyheter/ammade–tacktes-over-med-servett/

Vad tycker ni om detta? Är det okej att amma hur och när som helst? Dela gärna med er av era åsikter.