Nyhet: brio go next!

Klassikern Brio Go känner de flesta föräldrar igen på stan. Nya uppdaterade Brio Go Next är resultatet av fem års intensiv produktutveckling, ett ergonomiskt underverk. Förutom att denna vagn är fullproppad med nya smarta funktioner, så ingår både liggdel och sittdel från början. Denna vagn har massor utav smarta funktioner. Ergonomiskt handtag anpassningsbart för alla typer av kroppar. Ett smart adaptersystem gör att av- och påmontering av sittdel, liggdel och babyskydd går snabbt. Sittdelens ryggstöd justeras steglöst och fotstödet har tre lägen och är vändbar. Nya lufthjul bak, och nya swivelhjul fram med mjukt gummi, låsbara och utbytbara till nya Go Next Country-lufthjul. Många nya smarta fickor på både sittdel och liggdel. Liggdelen har nya flexibla bärhandtag som underlättar att den ligger horisontellt när du bär den. Det nydesignade vindskyddet med dragkedjor sitter snyggt kvar på liggdelen medan du tar ur och lägger i barnet. Vindskyddet fästs på liggdelen med ljudlösa magnetkopplingar. Go Next har en stor och rymlig varukorg med stabila uppfällbara väggar. Vagnen blir kompakt i hopfällt läge och går att fälla med sittdelen i båda riktningarna.

Här är några av fördelarna med Brio Go Next:

– Sittdel och liggdel ingår.
– Lufthjul bak, swiwelhjul fram.
– Smart adaptersystem för enkel av- och påmontering av sittdel, liggdel och babyskydd.
– Rymlig varukorg.
– Extra stor utfällbar solkeps på sitt- och liggdel. Sufflett med UV-skydd UPF 50 +.
– Gjord av smuts- och vattenavvisande textil. Impregnering som skyddar mot vind och vatten.
– Ventilationslucka med insektsnät.
– Reflexband runt hela varukorgen för bättre synlighet. Reflexer på handtagets knäled och på framhjulsfästet.
– Klädseln är avtagbar och tvättbar.

127188

127186

Se alla Brio Go Next modeller HÄR!