Intervju med carolina gynning!

Vi fångade upp programledaren, konstnären och mamman Carolina Gynning för en intervju bara några dagar innan hon födde sin andra dotter. Carolina och hennes man Alexander har sedan tidigare dottern Alicia som föddes 2012. Nu har familjen fått tillökning med prinsessa nummer 2 som fått namnet Adele.

Vi fick ställa några frågor till Carolina bara dagarna innan bebisens ankomst!

Hej Carolina! Hur är läget med dig och familjen?
Det är mycket bra med oss just nu vi har en otroligt fin sammanhållning i våran lilla familj som vi har byggt upp igenom åren, vi litar på varandra och tror på varandra till 100 % det är en häftig känsla. Vår kärlek har bara blivit starkare, just nu är det pirrigt eftersom vår andra dotter kommer att komma till oss när som helst. Jag är just nu två dagar över tiden;)

Vad har du på gång i livet just nu?
Jag har alltid mycket på gång, just nu sitter jag i Juryn på Talang Sverige med två avsnitt kvar , jag hoppas på mer tv till hösten men inga kontrakt är påskrivna än. Annars har jag minst två Konstutställningar per år i höst ställer jag och min mamma ut i Köpenhamn. Sedan satsar jag mycket på mitt nystartade bolag GYNNING DESIGN, en vild satsning som verkar bli en SUCCE! Jag har alltså mycket att göra och det är då jag trivs som bäst.

Vad ser du mest fram emot under 2014?
Jag längtar såklart ihjäl mig efter att få vara hemma och mysa med vår nya dotter och allt spännande som livet har att erbjuda. Nu ska jag först bara in i babybubblan!

Hur har livet förändrats för dig sedan du blev mamma? Vilka är de största förändringarna tycker du?
Mitt liv har förändrats till det bättre, alla skarpa rutiner är bra för mig. Innan var mitt liv mer rörigt nu finns det en skarp struktur annars fungerar inte livet. Sedan är kärleken till Alicia något jag aldrig skulle kunna drömma om att få uppleva. Livets mening 😉

Vad är det absolut bästa med att vara förälder tycker du?
All kärlek man får, alla leende och alla ord som nu kommer i en rasande fart och kan göra en mycket full i skratt!

Du känns ju verkligen som en ”superkvinna” som kan pussla ihop karriären, kärleken, familj och vardagskaos. Hur hinner man med allt man vill göra i kombination med familjelivet?
Struktur och rutiner och bra hjälp utifrån, det är viktigt för att allt ska fungera och att alla ska må bra! Jag hade aldrig trott att det skulle fungera så bra som det faktiskt gör att driva både familj och företag!

carolina_jollyroom2 - Kopia

Vet du könet på bebisen? Är det något som är viktigt för dig att veta om innan?
Det är en liten flicka, jag tyckte att det var jätteroligt för att Alicia får en syster som hon kan dela allt med livet ut. Men självklart hade det varit lika roligt med en pojke!

Hur tror du Alicia kommer reagera på att sin att bli storasyster och få ett syskon?
Jag tror att Alicia kommer älska att få en syster, kanske tar några dagar att vänja sig men vi kommer att ge henne mest uppmärsamhet i början så att hon inte känner sig sviken. Jag har köpt en fin dockvagn till henne så att hon ska få den samtidigt som vi kommer hem med lilla bebisen. Sen tänker vi att Alexander ska åka hem först så att de får lite mystid tillsammans innan mamma och lillasyster kommer.

Vill du ser mer av Carolina och läsa mer om hennes vardag? Kika in på hennes blogg HÄR!