Nyhet: ergobaby 360

Håll utkik efter den nya Ergobaby 360 som snart kommer in i lager på Jollyroom.se. Den nya bärselen som är utvecklad tillsammans med läkare, barnmorskor, bärkonsulter och föräldrar och har fyra olika positioner att bära på. Detta är en revolution för bärandet av barn, då du kan välja på, mage vänd inåt och utåt, höft och rygg. Ergobaby 360 är den enda bärsele på marknaden där barnet bärs i en naturlig ergonomisk sittposition i alla fyra bärpositioner.

360_3

Selen har testats av flera nöjda familjer, där de utvärderat den utifrån komfort och ergonomi för bäraren. Testfamiljerna var riktigt nöjda med bärselen och ingen var beredd att lämna tillbaka den efter testperioden.

Den innovativa designen i form av en patenterad skålformad sits ger barnet en optimal sittposition, där höften är framåtlutad och ryggen kurvad. Bärselen är även designad med knappar som ger en justerbar sittbas som växer med barnet för högsta komfort i alla bärpositioner. Även ryggpanelen är förlängningsbar och midjebandet har en ny design som lätt tas av och på med kardborrestängning.

Ergobaby 360 kan användas från nyfödd (med ett spädbarnsinlägg) och upp till 15 kg.

vssvd360_4

Titta gärna på denna video för Ergobaby 360