Nyhet: north 13.5!

Ett nytt märke inom sportvagnar har kommit in i lager, nämligen North 13.5!

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av North 13.5 fritidsprodukter. North 13.5 är ett nordiskt märke med fokus på den aktiva familjen. Varumärket vänder sig till de som vill ha ett aktivt fritidsliv tillsammans med sina barn och erbjuder produkter så som joggingvagnar och cykelvagnar. Med sitt tänk försöker North 13.5 anpassa sina produkter för de nordiska förhållandena.

413395_3

North 13.5 Jogger är en smart, praktisk lättviktsvagn i aluminium. North 13.5 Jogger är perfekt för dig som gärna vill löpträna och ha barnet med dig på ett enkelt och smidigt sätt. Joggingvagnen klarar lätt av tuffare terräng. De stora 16 tums lufthjulen gör att vagnen rullar på lätt och det fixerade framhjulet ger en stabil körning.

Se hela North 13.5 sortimentet hos oss HÄR!