Nyhet: moweo!

moweo

164003

Moweo Metro är en smidig paraplysulky med fullt liggläge utvecklad specifikt för nordiska föräldrar. Designen är klassik men smart och med ett minimalistiskt tänk utifrån det behov många söker i en bra sulky för vardagsbruk samt resan. Suffletten har en solskärm på sin spets för att skydda barnet vid soliga dagar samtidigt som den har trestegsläge när man vill täcka ända ner till bygeln, perfekt för barnets vilostund. Vagnen är även utrustad med bekvämligheter så som en extra stor varukorg och en mugghållare med avtagbar del vilket är en väldigt efterfrågad funktion.

Som standard har Moweo Metro smidig och stabilt ryggstöd som kan ställas in i totalt 4 olika lägen inklusive ett bekvämligt viloläge. Sitsen är utrustad med 5-punktssele och har ett sittmått på 21 x 36 cm som gör att det finns rikligt med utrymme. Fotstödet är justerbart och kan ställas in i olika lägen genom två smidiga knappar på sidorna. Bygel ingår och är lätt att ta av och har korrekt åtstramning av tyget så att inget material går att komma åt undertill för barnet att bita av.

Chassit är gjort i lättvikts aluminium och med en vikt på endast 8,5 kg så är vagnen både lätt att hantera till vardags men även att ta med på resan. Hopfällningen görs lätt med fotreglaget och en enkel spärr och när den är fälld så finns där ett smidigt transportlås som håller ihop vagnen. På sidan av vagnen finns även bärhandtag för transport och måtten passar de flesta universella transportväskor för sulkys.

Klicka in här för att läsa mer om Moweo!