Vinnaren av jollyrooms grill & grindtävling!

Vi på Jollyroom har anordnat en Facebooktävling där vi i samarbete med BabyDan lottar ut en en säkerhetsgrind från BabyDan ”BabyDan Flex XL” och en gasolgrill från Landmann ”Landmann Flatbed Avlaon”. Gasolgrillen har vunnit bäst i test och säkerhetsgrinden är perfekt för barnfamiljen, då den kan användas året runt som skydd vid grill, kamin och mycket mer.

Vi vill börja med att tacka ALLA som bidragit i vår grill & grind tävling!  Vi fick in oerhört många och smarriga marinadrecept från er och det har verkligen varit superroligt att läsa dom alla. Ni har gett oss fullständig grill-fnatt!:)

Efter mycket avvägande har vi nu valt en vinnare…. STORT GRATTIS till Madeleine Wedlund! Med ett smaskigt och spännande recept, som vi på Jollyroom definitivt kommer att slänga på grillen, är Madeleine Wedlund sommarens grill & grind vinnare. Nedan kan ni se Madeleines smaskiga recept!

Vinnare grill & grind

Håll ögonen öppna för fler Jollyroomtävlingar, här, här och här!

Fortsatt trevlig sommar & grillning! /Jollyroom