Formex 2014 del 2

På plats på Formex hittar vi såklart flera av våra befintliga leverantörer som ställer ut och visar upp sina nyheter, som sedan också kommer dyka upp i vårt sortiment!

Här i montern hos Rice och Kids Concept, enjoy!

rice 2

Rice
Det fullkomligt exploderar av härliga färger i montern hos Rice. Vi hittar mysiga pasteller blandat med lite tyngre och starkare färger. Mycket känns inspirerat av 50-talets formspråk, likt Formex ”Soft Nordic-trend”. I materialen finner vi keramik, vävda textilier och en del flätade ytor. En riktig sago-verkstad!

 

jkghjjfj

Kids Concept
Likt många andra montrar på mässan hittar vi också massor av härliga pasteller hos Kids Concept. Ljusa och mjölkiga pasteller kombineras med grafiska mönster och illustrationer. Nedan ser vi bland annat serien ”Pumpkin” med fantasifulla illustrationer av söta skogsdjur. Ett stort plus med Kids Concepts serier är att de alla går att kombinera med varandra. Gillar du exempelvis en lampa från serien ”Pumpkin” kan du enkelt matcha den med en förvaringslåda från serien ”Star”.