Hollywoodskådisen olivia wilde väcker uppmärksamhet genom amningsbild!

Hollywood skådisen Olivia Wilde 30,  har väckt uppmärksamhet genom en bild som publicerats på henne i tidningen Glamours septemberutgåva. På bilden ammar Oliva offentligt och poserar med sin 3 månaders gamla son Otis- i klädd en vacker klänning från Robert Cavalli och ett par läckra Pradaskor.

Olivia själv beskriver amning som det mest naturliga i världen! Hon förklarar också att hon tycker bilden är perfekt, då ett porträtt av henne just nu inte är komplett utan hennes identitet som mamma. Hon beskriver vidare att det känns som att dom fångar den mångfacetterade kvinnan. Du kan vara moderlig, professionell, sexig och behärskad samtidigt. Men jag menar, jag ser ju verkligen inte ut så när jag vanligtvis ammar. Och det är oftast en blöja inblandad också.