Höstens och vinterns overaller!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Ja den klyschan har vi nog all hört någon gång. Men det ligger faktiskt något i det, särskilt när det kommer till barnens kläder och då framförallt funktionskläder. Ingen har väl missat höstvädret som smugit sig på med stormsteg den senaste veckan?! 

Vi har fyllt på lagerhyllorna med de senaste nyheterna för barnens höst- och vintergarderob. Det absolut viktigaste inköpet som småbarnsförälder är just overallen. Den ska klara av lek i regn, rusk, kyla och snö. Vi har valt ut några av våra mest färgstarka overaller för barn här nedan. Vilken är er favorit?

Förbered dig inför kallare dagar med oss- just nu får du en exklusiv rabatt när du handlar både overaller hos oss! 

overaller

1. Minymo Overall | 2. Lego Wear Sotfshell Overall | 3. CeLaVi Overall | 4. Reima Overall R-tec
| 5. Didriksons Overall Theron | 6. Minymo Overall

Se alla overaller för barn HÄR!