How to kiss a frog!

Vi är nog många som sörjer den fantastiska sommar som varit i år. Långa dagar på stranden, sol och varma sommar kvällar. Men något som vi verkligen gläds åt är höstens fina kläder och det höstmode som bjuds. För visst är sommaren skön när man bara slänger på sig en t-shirt och ett par shorts, men inget går heller upp mot att möta hösten i en ny garderob. Klädmodet blir ju så faktiskt så mycket roligare såhär års?!

Detta gäller ju även höstmodet för kidsen! I dag finns det massvis med möjligheter även när det gäller barnkläder. Det läggs mer fokus, design och tanke bakom kollektioner. Kollektionerna skapas självklart för att vara funktionella och användbara, men även med mode och trender i åtanke.  I dag finns ett helt annat utbud än vad det gjorde förr och viktigast av allt det finns något för alla!

Ett sådant varumärke är ”How to Kiss a Frog ”  vilka har gjort en helt fantastisk kollektion för hösten 2014. De tillverkar funktionella men samtidigt trendmedvetna kläder. Kläderna har snygga färgsättningar, mönster och prints. Plaggen har verkligen det lilla extra, men till ett överkomligt pris! Vi är stolta över att ha dessa i vårt sortiment och nedan följer inspiration från deras höstkollektion.

13

10

6

8

7

How to Kiss a Frog hittar du här!