Jollyroom fyller år- ni får presenter!

Hurra Hurra! Denna vecka firar Jollyroom 4 år! Ett stort grattis till…Oss! Det firar vi för fullt med en hel veckas kalasande. MEN, vi har bestämt oss för att ge Er presenter istället för oss själva. Då det var många Jollyracers som efterfrågade ännu ett race efter vårt förra, bjuder vi på ett kalasrace måndag till torsdag varje dag mellan 17-22. Det är fraktfritt och nya och spännande produkter dyker upp varje dag! 

Kalasracet hittar ni här:

Vi kommer även att lotta ut nya ”du kan inte tro det är sant” presenter varje dag HELA veckan, måndag till fredag! I går startades vår utlottning av present nummer 1, vilket är en valfri barnvagn från vårt sortiment! Hur kalas är inte det? Den tävlingen hittar ni här

FB_1_barnvagn

I dagens tävling lottar vi ut ett presentkort på ett värde av 1000 kr, vilket gäller på hela vårt sortiment! Dagens tävling hittar ni här!

annons_fest_se

Håll utkik på vår Facebooksida och Instagramkonto för ytterligare tävlingar! Ååh, vi fullkomligt älskar att fira födelsedag! Är ni redo för en veckas kalasande med oss?!

Massa kramar/ Jollyroom <3