Tre interaktiva nyheter hos jollyroom

Teksta Robothund är nästan en riktig hundvalp!

Tjatar ditt barn om att de vill ha en hundvalp i julklapp, men allt du tänker på är hur mycket mer jobb det kommer bli för dig? Teksta Robothund reagerar på ljud, handrörelser och till och med sin egen spegelbild, den klarar sig utan tidiga morgonpromenader och är även rumsren!  Leksakshunden kan även kommunicera med andra Tekstahundar via infraröd teknologi.

Wagalong Hund – Årets innovativa leksak 2014

Wagalong kan inte bara gå och sitta, den reagerar även på din röst och åtta olika kommandon. Ditt barn kan alltså både mysa med leksaken och säga åt den vad den skall göra- precis som en riktig valp, ja, en väl tränad valp då. Wagalong finns i två varianter, en vit med rosa rosetter och en ljusbrun med rött halsband. Denna intelligenta hund kan bli årets julklapp!

wagalong

 Xenó – Ett interaktivt monster

Det otroligt gulliga bebismonstret Xenó kan roa ditt barn på många sätt. Leksaksmonstret kan visa känslor och har över 50 ansiktsuttryck. Xenó kommer få ditt barn att skratta så det kiknar då monstret både älskar att dansa, kan ge ifrån sig 80 olika ljud och då och då råkar han både rapa och prutta. Xenó har en given plats både på årets önskelista och i ditt hjärta.

Xeno3