Kampanj på jollyroom – ergobaby

Ergobaby har vi haft i sortimentet ett tag, och de är mycket populära bland småbarnsföräldrar!

Vi är så glada att det nu är kampanj på Ergobaby! Fantastiska produkter till bra priser!

Hybridsjalen från Ergobaby är en bärsjal som stretchar i fyra riktningar (ett unikt 4D Stretch™ material) och som ger dig och ditt barn ett långvarigt stöd med perfekt passform varje gång. Den fungerar även som gravidgördel, perfekt för dig som är gravid eller nybliven förälder.

Ergobaby Swaddler hjälper ditt barn att sova mer fridfullt och längre. Ergobaby Swaddler har en innovativ design som minskar sömnstörning samtidigt som den ergonomiska designen tillåter en naturlig rörelse för babyns höfter och ben. Designen gör det även lätta att linda rätt med perfekt passform varje gång. Den rekommenderas till 100% av Smartsons testpiloter, 2014.

Kampanjen pågår fram till 1:a november 2014.

http://www.jollyroom.se/search?text=ergobaby

ergo2