Vad ska vi göra på höstlovet?

För dig som inte åker iväg på höstlovet så kan det vara bra att få lite tips om aktiviteter. För vi alla vet ju att aktivera barn inte är det lättaste att göra, speciellt inte flera gånger om dagen i en hel vecka!

Därför tänker vi att vi ger våra 10 bästa Jollytips till dagliga aktiviteter för barn och för dig! Så höstlovet blir lite roligare för hela familjen!

  1. Bada i badhuset. Här har ni en hel dag som barnen kommer att komma ihåg!
  2. Baka. Många barn älskar att vara med och baka bullar, rulla chokladbollar eller göra tårta! Inte minst älskar de att äta upp det, men bäst av allt är ju att smaka på smeten!
  3. Ha picknick! Tillåter vädret det så gör i ordning lunchen för dagen och packa en korg med termos och filt. Gå en liten promenad i skogen, och ha picknick i en mysig glänta. Härliga barndomsminnen skapas för livet!
  4. Måla fina tavlor. Hjälp barnen att göra om i sitt rum, måla fina bilder tillsammans, rama in, och skapa en fin tavelvägg i deras rum!
  5. Titta på roliga filmer. Film älskar barnen, men för att det ska bli speciellt just för höstlovet, så poppa lite popcorn, presentera filmen för barnen, släck ner i TV-rummet och ha en härlig filmstund tillsammans.
  6. Pyssla! Idag kan man köpa de mest underbara till hemmapyssel! Gipsfigurer, egna armband, fotoalbum, glitter, färger och fina kort, you name it!
  7. Gör en egen film! Alla som har en smart phone idag kan vara sin egen regissör. Skriv ett roligt manus med barnen, klä ut er tillsammans och tryck på record!
  8. Spela fotboll med barnen. Eller annan sport, men det finns ju inget roligare än när barnen får tävla mot sina föräldrar.
  9. Skriv en sång, Många barn älskar att sjunga, och vore det inte härligt att skriva en egen sång som de kan nynna på, kanske en godnattvisa ni kan sjunga tillsammans, eller en egen hejaramsa för hela familjen!
  10. Gå till biblioteket. Kanske inte det roligaste barnen kan tänka sig, men många bibliotek har faktiskt underbara barnsektioner, med myshörna och pysselbord. Här kan ni bläddra tillsammans i böcker som ni sedan kan låna hem.

Vi hoppas på härligt väder hela höstlovet, men för regniga, aktiva dagar så hittar du det du behöver till dina barn i vårat klädsortiment:

http://www.jollyroom.se/bast-i-test-ytterplagg?page=2