Ergobaby original: starburst & marin

ErgoBaby är i rampljuset igen med två nya färgställningar på sin populära ORIGINAL bärsele – Starburst och Marin!

Den klassiska Original bärselen från Ergobaby är bärselen som allt började med. Nu presenteras den tredje generationens design som är bekvämare än någonsin. Tillverkad av mjuk, slitstark bomull med vadderade axelremmar och justerbara remmar. Ergobaby Original har en perfekt ergonomisk passform för både barn och föräldrar.

Dessa två nyheter är exklusivt för webbbutiker, och kommer inte säljas i vanliga fysiska butiker. Så ni får hålla ögonen öppna när dessa populära bärselar trillar in hos oss på Jollyroom. De är på ingång på lagret redan nu.

 

Marin är såklart i marinblått tyg och med små söta valfigurer på. 

 

 

ergobaby starburst (1)

Starburst kommer i en klassisk grå färgton med skruvar av broderier.