Nyhet: concord reverso

Bilstolstillverkaren Concord har kommit med en spännande nyhet för i år. Vi pratar naturligtvis om nya Concord Reverso.

Reverso är en bakåtvänd bilbarnstol som kan användas från nyfödd upp till ca 4 års ålder. Stolen kan användas från nyfödd utan att du behöver köpa till något extra spädbarnsinlägg till, eftersom det ingår till denna stolen. Denna bilbarnstol är också extra lätt och väger endast ca 10kg, vilket är betydligt mindre än många andra stolar på marknaden idag. Det underlättar vid montering och om stolen ska flyttas mellan olika bilar. Reverso är också testad och godkänd enligt de nya i-Size reglerna. Sätet är enkelt att justera i både höjd och lutning via lättåtkomliga hjulskruvar och ger den perfekta passformen för ditt barn.

 

concord reverso 1

Kolla in Concord Reverso’s smarta funktioner i filmen nedan: