Höstlovstips: spel, lek och pyssel


Höstlovet är ett lov som har anor sedan långt tillbaka - förr kallades det "potatislov" och då var barnen lediga från skolan för att hjälpa till med jordbruket. Idag ser det lite annorlunda ut och det är mer fokus på lek och roliga aktiviteter. Just nu har många barn runt om i landet höstlov och vad passar bättre då än spel och pyssel när höstvinden blåser utanför? 

Hos Jollyroom hittar du pussel och spel för alla åldrar - roliga och färgglada pussel, och en hel uppsjö av kluriga, spännande och lärorika spel. Träna minnet med ett memory, eller varför inte leta efter skatten i Den försvunna diamanten? Spel går alltid hem bland kompisarna och nu när hösten går mot vinter finns det många chanser till en spelstund inomhus. 

spel-trends.jpg

Minions Pussel - Disney Frozen Memo - Den försvunna diamanten - Kortspel Uno - Bamses Dunderfia - Cars Lotto

Vill man hellre pyssla är möjligheterna många hos oss på Jollyroom. Vi erbjuder pärlplattor och pärlor i alla regnbågens färger, där det går att skapa många fina pärlfigurer och kanske redan nu ordna med julklappen till mormor, faster eller favoritfröken? Ett annat alternativ för roligt pyssel på höstlovet är Sands Alive som är ett lekset med mjuk sand. Ett pyssel som uppmuntrar till att skapa figurer och skulptera hur man vill, bara att låta kreativiteten flöda!  

För den lilla esteten i familjen finns mängder av målarböcker, färgpennor och pysselböcker. Välj en målarbok och häng med Elsa och Anna i Frozen eller Spindelmannen. Måla färgglada bilder med härliga färgpennor, och se hur målarbokens sidor kommer till liv! 

höstlov_spel_lek_pyssel.jpg
Sands Alive - Djeco Färgbox - Rittavla DoodlePro - Hama Pärlor - Melissa&Doug Måleripaket - Melissa&Doug Stämpelset

Mer pyssel och spel hittar ni på Jollyroom.se