Bästa presenterna för Fars Dag!

På söndag den 8 november är det dags att fira alla pappor runt om i vårt avlånga land. Fars dag är till för att hylla och fira pappa lite extra, och hos oss på Jollyroom hittar du de perfekta tipsen för just Fars dag. Varför inte passa på att ge alla pappor något som är lika roligt för dem att leka med som för barnen? 


Överraska pappa med någon av alla spännande och roliga LEGO produkter, och spendera söndagen tillsammans i LEGOs magiska värld där bara fantasin sätter gränser för vad som ska skapas. LEGO är tidlöst och något som lockar personer i alla åldrar, och kanske framförallt pappa? Snacka om nostalgi! 

Låt pappa bygga sin drömsportbil av LEGO eller varför inte ge honom produkter ur Star Wars-serien inför den kommande filmen som har världspremiär i december. Ta hjälp av mamma och ordna en riktig Fars dagmiddag med muggar och tallrikar från Star Wars! May the force be with you och laga en galaxmiddag utan desslike. 

Är pappa inte en Star Wars fantast finns det många andra roliga alternativ - en makalös trollerishow från några av våra trolleriboxar Tactic Top Magic XXL eller Kärnan trollerilåda Simsalabim är några idéer. I trollerilådorna finner du allt från korttricks och häpnadsväckande verktyg med enkla instruktioner, lätt lek för både barn och vuxen.

fard-dag.gif
XXL Magic Box - Simsalabim - Star Wars-karaktärer - Hemlig Agent - Spy Gear Walkie Talkie 

För en pappa som gillar lite spänning kan ni rigga upp hemmet med spännande agentprylar från våra spionset och leka agent tillsammans hela familjen. Fånga banditer och tjuvar med olika rörelsesensorer och lös mysterier i höstmörket! 

Önskar ni en lugnare Fars dag med familjemys finns alltid en hel uppsjö av familjespel hos Jollyroom. Se om du kan vinna över pappa i Levande Charader, Alfapet eller klassiska Monopol - garanterat skoj och garanterat kommer det att bjudas på många skratt!

Vi på Jollyroom önskar alla pappor där ute en glad Fars dag!