Jollyroom Exclusive - Happy Lights

Idag används lampor och belysning inte riktigt på samma sätt som förr då det var fokus på att skapa ljus, utan den senaste trenden är att lampor används mer som extra inredningsdetaljer och skapar den där sista finishen på ett rum. På Jollyroom tycker vi att design är både kul och viktigt, och därför har vi tillsammans med Happy Lights tagit fram fem olika ljusslingor som exklusivt säljs hos oss.

Happy Lights erbjuder olika ljusslingor med bollar i olika färger för att ge den där extra mysfaktorn i ditt hem, och i just den här serien har vi fem olika färgkombinationer i mjuka och härliga toner - perfekt för barnrummet! Varför inte hänga Happy Lights vid barnsängen som bra belysning för att läsa godnattsagor i? Dekorera speglar, klädhängare eller Tipitältet för att ge en magisk effekt till ditt barnrum. 

Med Happy Lights kan du även dekorera i hela hemmet. Dekorera vardagsrummet med mysig belysning från de olika Happy Lights färgkombinationerna eller varför inte dekorera borden till bröllopet, middagsbjudningen eller barnkalaset? Bara fantasin sätter gränser för vad som kan skapas med ljusslingorna! 

happylights.gifFinns i färgerna: Grey Evening - Cool Mint - Dusty Grape - Misty Rose - Blue Ice

Fler färger och kombinationer från Happy Lights finns på Jollyroom.se!

Bildkällor: @countersample och Jollyroom