Rätt klädd för vintern!

Det var inte länge sedan vi fick ställa om våra klockor till vintertid, och snart kommer vi förhoppningsvis att mötas av härliga vita vinterdagar med bus och lek i snön. Se då till att ditt barn har det rätta kläderna inför kalla dagar med vinterkläder som du hittar hos oss på Jollyroom!

Alla minns vi väl vinterdagar då händer och fötter blev till istappar och overallen var blöt ända in till långkalsongerna? Sådana dagar vill vi helst undvika för våra egna barn och med vattentåliga vinterkläder från exempel Didriksons, Nordbjørn, Viking och Reima håller ditt barn sig inte bara borta från genomblöta vinterkläder utan de håller sig även varma i sina overaller, termobyxor, jackor, vantar och skor. För ditt barns allra största säkerhet är vinterkläderna även utrustade med reflexer för att synas tydligt i vintermörkret. 

Med det stora urvalet av vinterkläder Jollyroom erbjuder, kan du hitta vinterkläder för att matcha ditt barns personlighet. Det finns vinterkläder med ränder, coola mönster och färgkombinationer som du kan blanda och matcha med varandra. Följ de senaste trenderna med funktionella och säkra vinterkläder för ditt barn!