Jollyroom på Formex 20-23 januari

Mellan den 20-23 januari kommer du att kunna träffa Jollyroom på Formex i Stockholm. Tillsammans med Cubelie by Rose finns vi på plats på den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign och vi vill gärna träffa er! 


Formex är en branschmässa som är öppen för de som är verksamma inom följande områden: present, hemtextil, inredning, mode, delikatesser/mat och leksaker. Mässan samlar 850 utställare, 23 000 nationella besökare och över 800 medierepresentanter.

Vi på Jollyroom har satsat stort på barninredning under 2015 och kommer fortsätta med detta under 2016. På Formex kan du se flera av våra nyheter och många produkter i Cubelie by Roses monter (A34:20). Cubelie by Rose designar och utvecklar exklusiva barnmöbler, framförallt sängar, men också garderober och skåp. 
alice&foxtält+hylla.jpg
Alice & Fox Lektält rosa - Alice & Fox Bokhylla Hus Vit


Alice&Fox, Cloudberry Castle och Petite Chérie är några väldigt populära märken inom inredning som vi har i vårt sortiment. Har du vägarna förbi Formex eller läser bloggarna Emilysliv.se och Lisa Abefelt har du möjligheten att vinna finfina priser från just Alice&Fox och många andra märken. Vi kommer på Formex även att tävla ut det söta lektältet och även den populära och trendiga hushyllan från Alice&Fox. Dessutom har du chansen att vinna en gåbil från Mini Speeders eller en häftig elbil från Alexs garage, så om du är på plats, missa inte att hoppa in hos oss. 

bilartext.jpgAlex's Garage Elbil Jeep SvartMini Speeders Gåbil Classic Racer Svart

Vi på Jollyroom hoppas att träffa många av er på plats och vi ser även fram emot att inspireras av alla andra utställare - vem vet, kanske vi hittar något nytt att ta in i vårt sortiment? Håll ögonen öppna för kommande nyheter på Jollyroom.se

Hoppas vi ses den 20-23 januari i monter A34:20! :)