Bumbo Babysitter - den praktiska babystolen för nyfikna små

Vill du att din bäbis enkelt ska kunna se dig och delta i de vardagliga aktiviteterna? Med Bumbo Babysitter kan ditt barn se vad som händer runt omkring och även smidigt leka i en sittande position.

En babystol hjälper små bäbisar med det stöd de behöver för att kunna sitta själva. Bumbo Babysitter är med sin funktionella design ergonomiskt anpassad till små barns ryggar. Från det att barnet själv kan hålla upp sitt huvud kan babystolen användas till lek och andra vardagsaktiviteter i hemmet.

rosagra.jpg

Bumbo Babysitters mjuka skumplastmaterial är både tåligt och lätt att torka av, vilket gör den perfekt för både inom- och utomhusbruk. Varför inte låta din bäbis se sig runt och leka i vårvädret sittandes? Med Bumbo Babysitters stabila utformning och praktiska bälten sitter ditt barn tryggt och stadigt när de nyfikna ögonen utforskar världen runt omkring.

Babystolen finns i flera färger samt med tillhörande lekbord hos oss på Jollyroom.se.