Jollynyhet - ESPRIT har flyttat in i sortimentet

Våren är här och vad passar väl inte bättre än att utöka garderoben med härliga vårkläder från ESPRIT.

Nu till våren när utelekarna verkligen sätter fart så gäller det att kläderna håller för alla spännande äventyr. ESPRIT sätter kvalitén i första rummet och barnen kan leka busiga utelekar med kläderna i behåll. Nu har vi på Jollyroom glädjen att presentera ESPRIT i vårt sortiment. Inte nog med klädernas höga kvalité, de är dessutom superfina.

02_06_mini_girl_0108_E.jpg02_04_mini_boy_0035_F.jpg

Jollyroom.se kan ni hitta alla typer av plagg ni behöver inför aktuella säsonger. Mjuka, färgglada och tåliga kläder i varierande storlekar som passar allt från små bebisar till barn upp i skolåldern. Flera av plaggen är dessutom tillverkade av 100% ekologisk bomull!