Jollynyhet - gosedjur med hjärtljud från ZAZU

Med gosedjur som låter som mammas mage sover bebisen tryggt. Sovkompisarna Dex, Liz och Don har en speldosa gömd i magen som ger en lugnande effekt på små bebisar.  

Det är inte ovanligt att gosedjur skapar starka relationer till sina små ägare. Bebisar knyter an till sina gosedjur och fyller dem med känslor, samma sorts trygghetskänslor som de får av närheten till sina föräldrar. Gosedjuret blir då något som bebisen hämtar lugn från när den ska sova. Nu finns gosedjuren från ZAZU i Jollyrooms sortiment!

zazu4.jpg

 

 

 

 

 

 

Gosedjuret från ZAZU är i mjuk plysch och har en speldosa gömd i magen med sex olika ljud. Hjärtljud, ljud från vattenfall och fyra rofyllda melodier kan spelas och har en lugnande effekt på små bebisar. Volymen kan enkelt regleras och ljudet aktiveras genom att du skakar på gosedjuret. Det senast valda ljudet kommer då automatiskt att spelas upp. Spelaren är även försedd med röstsensor och timer som slås på automatiskt om bebisen börjar gråta för att sedan stängas av efter 10 minuter. 

ZAZU gosedjur finns som hunden Dex, fåret Liz och åsnan Don. Du hittar alla nyheter hos jollyroom.se.