Möt våren i rätt kläder

Möt våren i rätt kläder med Lego Wear och Zunstar barnkläder.

Det är härligt att slippa de tunga och tjocka vinterkläderna nu när våren har kommit. Med lätta och lediga kläder kan man njuta av vackra vårdagar. Zunstar Klänning är suprsöt i extra mjuk och slitstark trikå. Perfekt att ha över ett par leggings som dessa Zunstar Leggings. De har en ljusrosa färg med mönster av stjärnor i kontrastfärg runtom samt en broderad detalj vid ena ankeln. Dessa kläder är bekväma och främjar massor med lek.

sunstar.jpg

 

Här ovanför har vi också zunstarkläder. Zunstar Byxa är en tuff byxa i extra mjuk och slitstark trikå. Perfekt att ha till Zunstar Topp  som är en söt tröja i extra mjuk och slitstark trikå.

 

Lego Wear

rosalegowear.jpg

Regnpölarna tycks ha en magnetisk dragningskraft på de små barnen. Med dessa regnkläder från Lego wear (och givetvis ett par bra stövlar) kan barnen hoppa i hur många pölar de vill utan att bli blöta. Regnjackan är i kort modell med ränder i härliga färger. Regnbyxorna. passar att ha under regnjackan. De är vatten- och vindtäta med tejpade sömmar och stänger ute regnet och blåsten optimalt. Det finns också andra regnbyxor med vanligt resår (byxan längst till höger på bilden). Det är ett par överdragsbyxor som skyddar från regn och rusk. Sömmarna är tejpade och tål bus och lek.