Påskinspiration - allt för ditt påskfirande

Snart är det dags för påskfirandet! Här kommer lite inspiration på hur du kan få till en härlig påskstämning.

Efterrätter och tårtor är ett givet inslag på påsk och pricken över i: et är helt klart ett vackert fat att ställa tårtorna eller bakelserna på. Rice Tårtfat är  i stilren design och  passar perfekt för servering av tårtor och bakelser.

brickor1.jpg

Rice Bricka/Tallrik är ljuvliga och passar perfekt att lägga upp den goda påskmaten på. Brickan är tillverkad i melamin, vilket är ett mycket slitstarkt och tåligt material som hjälper till att hålla den fri från repor och spillror om olyckan skulle vara framme.

 

paskb.jpg

Med pappersdekorationer från Talking Honeycombs Sorbet höjs påskstämningen och skapar en festlig känsla. Endast fantasin sätter gränserna för  var de kan användas. Du hänger enkelt upp dom i taket, vid fönstret eller varför inte på altanen.

Om våren och påsken vill vi njuta av vårsolen, men det är inte alltid så varmt ute. Då kan det vara gott att svepa in sig i en go filt. Denna mjuka och lyxiga filt från SneDesign är härligt påskgul och har en tidlös och lekful design. Passar självklart lika bra i barnsängen som i vagnen.

paska.jpg

 

 

Under de lediga dagarna runt påsk är det härligt att ta sig ut på äventyr. Rice Matlåda Retro Flamingo är en riktigt söt matlåda i retro design som passar perfekt för picknickmaten. Ut på äventyr vill säkert också Pelle Kanin Mjukisdjur. Han passar som en liten kaninvän till de små barnen.